MUĞLA / MİLAS - Kırcağız Ortaokulu

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Sınav Takvimi

Kas

Gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak amacı ile "Geleceğe Nefes Kampanyası" kapsamında 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde düzenlenen fidan dikim etkinliği Milas İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliği ile Kırcağız Ortaokulu mevkiinde gerçekleştirildi.

Kas

Okulmumuzda, Cumhuriyetimizin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni gerçekleştirildi.

Bir 10 Kasım'da daha cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü milletçe özlemle yâd ediyor, rahmet ve saygı ile anıyoruz.

Eyl

İlköğretim Haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı. Tören kapdsamında şiirler okundu , şarkılar söylendi.

Okulumuza bu yıl başlayacak olan 1. sınıf öğrencilerimize "Hoş Geldiniz" diyerek, Kırcağız İlkokulu ve Ortaokulu öğrenci ve öğretmen ailesi olarak tüm eğitim camiasının yeni eğitim-öğretim yılını kutlar, başarılar dileriz.

2021/2022 Eğitim-öğretim yılı Destekleme ve Yetiştirme Kurs Takvimi

Mrt

Pi Günü Etkinliklerinde okulumuzu temsil eden öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Mrt

Programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.